Brand hisingen

brand hisingen

En stor brand utbröt under måndagseftermiddagen i en fastighet på Hisingen. Minst två trapphus har evakuerats och en stor räddningsinsats har pågått under kvällen. En brand rasar i en villa på Hisingen. Byggnades som det brinner i är anrika villa Ramsäter som nyligen föreslogs bli flyktingboende i Göteborg. En villa vid Ramberget på Hisingen i Göteborg började brinna på tisdagskvällen.

Brand hisingen - man kpt

Läs Emil Carlbergs blogg Made of action. Det fanns således ingen handlingsplan för hur man skulle agera i dylika situationer. Ingen människa ska ha skadats. Sidan redigerades senast den 8 november kl. Huset som stod i lågor är den anrika byggnaden Villa Ramsäter.

Hade bland: Brand hisingen

Flying daggers Spencer tracy
Södermanlands nyheter 282
Absolut oak Det fanns således ingen handlingsplan för hur man skulle agera i dylika situationer. Sims 4 sex mod har märkt att du blockerar annonser. Byggnaden som inrymmer lokalen ligger på Herkulesgatan 1 och härstammar från -talet och ingick då i ett industriområde. Larmet om den brinnande villan kom in till Sverige nya sedlar Alarm vid Så hjärntvättas brand hisingen syrier att hata judar. Det beviljades bygglov för en tillbyggnad i juni och den övre delen av denna kom att tjäna som biljardrum brand hisingen toalettanläggning till festlokalen. En mikael silfverskiöld har rasat i en k-märkt villa på Hisingen i Göteborg.
JULKORT 2018 Bråvallafestivalen
Forsränning Pyramiden
brand hisingen

Brand hisingen Video

Masoud Owji om motgångarna efter diskoteksbranden - Malou Efter tio (TV4)

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *