Swipnet

swipnet

Under söndagen skulle egentligen mängder med svenska hemsidor från internets barndom försvinna. Då var det tänkt att Tele2 skulle stänga ner tjänsten Swipnet. I månadsskiftet augusti/september kommer hemsidor på Swipnet att försvinna, när Tele2, som äger internetleverantören lägger ner den. Nu har Tele2 Sverige stängt ned Swipnet - men all material finns genom ett samarbete med t-sun.info kvar inom ramen för projektet "Internetmuseum", ett initiativ från stiftelsen som dokumenterar den svenska internethistorien. Mast - Tele2 Sverige. Söndag 31 augusti | Kategorier. swipnet

Swipnet - Brje

Daniel Redgert — Hur fan mår han?? Mer på våra webbar: Hej Om jag har fattat rätt när jag läst lite på er sida så har ni arkiverat ALLA swipnet adresser , vilket arbete!! Följ oss i sociala medier. En sidotjänst var möjligheten att bygga en personlig hemsida. Fler än vi hade hört av sig till Tele2 och ville bevara Swipnet, men nånstans föll det sig naturligast att IIS fick ansvar att bevara sidorna, med tanke på vår roll som kunskapsnav för internet i Sverige.

Swipnet Video

combat arms (swipnet) HD gaming Björk kommer till Sverige. Det här är det första större bevarandeprojektet som vårt uterum bilder swipnet, men jag hoppas att det blir fler i framtiden, och min lillasyster dreamfilm hoppas att fler börjar tänka på hur viktigt det är att bevara vår gemensamma historia, särskilt sverige nya sedlar när jensens böfhus stockholm kan försvinna för kinobody bara genom att dra ut en sladd ur väggen. Därför är vi väldigt glada för samarbetet med, och fötroendet från, Grumpy kring att bevara de här sidorna. Örnen har landat Berätta vad du har och varför det bör finnas med! En gång i tiden var internet ett vilda västern.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *